Het andere bouwen 2020

Tegenwoordig is er veel schaarste aan bouwgrond en zijn er vele verouderde gebouwen (woningen en bedrijfspanden), die moeilijk te verhuren of anderszins te gebruiken zijn. Voor deze incourante objecten hebben wij een nieuw concept ontwikkeld. HET ANDERE BOUWEN 2020.

Binnen dit concept zijn wij in staat om samen met de opdrachtgever zijn onrendabel pand weer rendabel te maken, eventueel een andere gebruiksfunctie te geven. Hierbij kunnen we met gemak 35% besparen op de bouwkosten ten opzichte van de vervangkosten. Tevens kunnen we wel 20% besparing halen binnen het CRADLE TO CRADLE. Vooraanstaande onderzoeksbureaus zullen dit beamen. Ook het behoud van ( industrieel) erfgoed wordt niet uit het oog verloren.

Met ons concept kunnen we het pand een metamorfose geven, zowel qua in- als exterieur, maar ook aan het installatietechnische gedeelte wordt niet voorbij gegaan. Het pand voldoet na deze metamorfose zeker aan de nieuwste EPG (NEN 7120) eisen, die per 1 januari 2011 van kracht is. Een energiearm of energienul plan behoort ook tot de mogelijkheden.

Energiebesparend verbouwen levert u in de toekomst hogere huurinkomsten op, want de huurder heeft na de verbouwing een lagere energierekening dus meer geld voor de verhuurder. Het is eigenlijk een open deur, waar nog vaak aan voorbij wordt gelopen

Goormatenweg 42
7586RW Overdinkel
053-5361413

© 2024 Bouwburo Olde Meierink BV. All Rights Reserved